Παραιτήθηκε ο Τζακερόνι από την Ιαπωνία

Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της Ιαπωνίας μετά τον αποκλεισμό των "Σαμουράι" από την επόμενη φάση του Μουντιαλ.

Παραιτήθηκε ο Τζακερόνι από την Ιαπωνία

Η εθνική ομάδα της Ιαπωνίας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποτυχία που ανάγκασε τον Ιταλό τεχνικό να υποβάλει την παραίτησή του από τον πάγκο των Ασιατών.

" Νιώθω απογοητευμένος από τα αποτελέσματά μας. Πριν το τουρνουά ήμασταν αισιόδοξοι και πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Είναι πολύ σύντομο το διάστημα, κάναμε λάθη σε αυτά τα τρία παιχνίδια και δεν παίξαμε όπως περιμέναμε. Και όπως γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τα αποτελέσματα που είχαμε ήρθαν από τους παίκτες και την τακτική που εγώ είχα επιλέξει, επομένως η ευθύνη πέφτει ολοκληρωτικά σε μένα. Θέλω να την αναλάβω.

Στο μεσημεριανό γεύμα μαζεύτηκε όλη η ομάδα, και ευχαρίστησα τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιαπωνίας και όλους όσους ,μας στήριξαν αυτά τα τέσσερα χρόνια. Νιώθω ότι είναι ώρα να αποχωρήσω από την εθνική Ιαπωνίας. Ένας νέος προπονητής θα δώσει στην ομάδα αυτό που της λείπει και θα την κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK