Παρακολουθούν και... τρίβουν τα χέρια τους για Σιμόες

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν την εξέλιξη της πορείας του Αντρέ Σιμόες με τη φανέλα της Μορεϊρένσε και... τρίβουν τα χέρια τους λόγω της πληρότητας του ρόστερ στα χαφ ενόψει της νέας σεζόν.

Παρακολουθούν και... τρίβουν τα χέρια τους για Σιμόες

Ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος θα ενσωματωθεί το προσεχές καλοκαίρι στην Ένωση, πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Πέραν του γεγονότος ότι επιλέχθηκε αρκετές φορές στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην πατρίδα του, ο Σιμόες δείχνει και εκτελεστικές χάρες, με την τελευταία επιτυχία του στο συγκεκριμένο κομμάτι να αποτελεί σημείο αναφοράς για το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Ο Πορτογάλος σημείωσε ένα απίστευτο γκολ με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή στη νίκη της Μορεϊρένσε επί της Γκιμαράες με 2-1 το Μεγάλο Σάββατο. Το γκολ του Σιμόες ήταν εκείνο με το οποίο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική υπεροχή που είχαν από νωρίς έφτασαν στην ανατροπή.

Οι "κιτρινόμαυροι" παρακολουθούν τα κατορθώματα του Σιμόες στην Πορτογαλία και οι απαιτήσεις για τον άσο της Μορεϊρένσε -σύμφωνα με αυτά που δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει- μεγαλώνουν αισθητά. Ο Πορτογάλος ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και δείχνει πως διαθέτει όλα τα φόντα για να αποτελέσει βασικό γρανάζι της ΑΕΚ κατά την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ μετά από δύο χρόνια περιπλάνησης στις μικρές κατηγορίες.

Μετά και τα θετικά μηνύματα από την Πορτογαλία, το ρόστερ της νέας περιόδου σε ό,τι αφορά τα χαφ δείχνει ήδη πλήρες δεδομένης και της παρουσίας των Γιόχανσον, Ανάκογλου, Κορδέρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK