Παραλειπόμενα από το Μπερναμπέου

Παραλειπόμενα από το Μπερναμπέου
*** Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου ήταν κατάμεστο για ένα ακόμη παιχνίδι, ωστόσο είναι χαρακτηριστικό πως περίπου 1 ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ήταν άδειο! Οι Ισπανοί κατάφεραν να το γεμίσουν δίχως προβλήματα στον χρόνο που απέμενε. Να τα βλέπουν οι δικοί μας αυτά…

*** Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φίλαθλοι της Ρεάλ αποθέωσαν τους παίκτες όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο, περίπου μισή ώρα πριν τη σέντρα.

*** Λίγο μετά έκαναν την εμφάνισή τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν. Και περισσότερο ο Ριβάλντο λόγω της θητείας του στη Μπαρτσελόνα.

*** Ο Βραζιλιάνος αποδοκιμάστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς, κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα.

*** Η εμφάνιση του Ολυμπιακού δεν είχε την διαφήμιση της «Siemens», αφού την ίδια εταιρεία έχει χορηγό και η Ρεάλ. Οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ, λοιπόν, δεν επιτρέπουν δύο ομάδες να αγωνίζονται μαζί διαφημίζοντας την ίδια εταιρεία. Λεπτομέρειες…

*** Μπορεί οι φίλαθλοι της Ρεάλ να ήταν περισσότεροι, αλλά οι 1.400 φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν πιο αισθητή την παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

*** Βιντεοθεραπεία και για τις δύο ομάδες περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης. Τόσο η Ρεάλ, όσο και ο Ολυμπιακός είδαν κασέτες από παλαιότερα παιχνίδια του αντιπάλου.

*** Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ακούγονταν περισσότερο από αυτούς της Ρεάλ, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε μετά το 1-1 από τον Παντελή Καφέ…

*** Το γκολ του Καφέ μπήκε στην πλευρά που ήταν η μεγάλη μερίδα φίλων των «ερυθρολεύκων».

*** Εξαλλα ήταν τα πανηγύρια στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά το 1-1. Ειδικά από τον Κλέοπα Γιάννου που «ζούσε» την αναμέτρηση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

*** Αντίθετα ήταν τα συναισθήματα στο 2-1 της Ρεάλ. Ο πάγκος του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του ματς την ώρα που ο Τροντ Σόλιντ προσπαθούσε να παρηγορήσει τους παίκτες του.

*** Εντονα διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στον τέταρτο διαιτητή για το μόλις ένα λεπτό καθυστέρησης που έδειξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK