Παραλειπόμενα από το ΟΑΚΑ

Παραλειπόμενα από το ΟΑΚΑ

Ρεπορτάζ: Πάνος Κιαπεκάκης

*** Στις 20:15 έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και ένα τέταρτο αργότερα έφτασε αυτή της Βέρντερ. Ουδείς από τους παίκτες των δύο ομάδων έκανε δηλώσεις.

*** Αυτό είναι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με κόσμο τη φετινή περίοδο. Ωστόσο το γήπεδο δεν είναι γεμάτος σε σχέση πάντα με τους αγώνες κόντρα σε Βίσλα και Ολυμπιακό.

*** Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα φορούσε μια πορτοκαλί εμφάνιση, αλλά επειδή πορτοκαλί είναι και η εμφάνιση της Βέρντερ, ο Κροάτης γκολκίπερ φόρεσε άλλο χρώμα (μαύρο).

*** Στις 21:05 έκανε την εμφάνισή του ο Μάριο Γκαλίνοβιτς και πέντε λεπτά αργότερα η υπόλοιπη ομάδα. Απαντες γνώρισαν την αποθέωση. Στις 21:10 βγήκε η Βέρντερ Βρέμης μέσα σε χλιαρές αποδοκιμασίες.

*** Λάθος έγινε στην παρουσίαση της ενδεκάδας της Βέρντερ, αφού στα μάτριξ εμφανίζονταν παίκτες που δεν θα έπαιζαν στο ματς. Το λάθος διορθώθηκε γρήγορα και ανακοινώθηκε η σωστή ενδεκάδα.

*** Περίπου 150 φίλαθλοι της Βέρντερ Βρέμης βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

*** Για άγνωστους λόγους τόσο ο Κώστας Χαραλαμπίδης, όσο και ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε έμειναν εκτός αποστολής λίγο πριν τον αγώνα. Ο τρίτος άτυχος ήταν ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

*** Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Οτο Ρεχάγκελ.

*** Για άλλη μια φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού το παρών έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

*** Στην φάση της αλλαγής του Σάντορ Τόργκελε ο κόσμος αποδοκίμασε τον Μαλεζάνι, αλλά δεν γνώριζε πως ο Ούγγρος είχε ζητήσει την αλλαγή λόγω τραυματισμού.

*** Στην φάση της αποχώρησης του Γιάννη Γκούμα, ο κόσμος δεν σταμάτησε να αποθεώνει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού. Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γκούμας πήγε στον πάγκο –αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες- για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του ματς.

*** Με έξαλλο τρόπο πανηγύρισε τη νίκη ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK