Παραλίγο... μπλοκάρισμα στην εκκαθάριση!

Λίγο πριν από τη δημοσίευση των πρακτικών της διαγραφής της ΠΑΕ ΑΕΚ από τα μητρώα, οι Παντελής Καφές, Γιάννης Αραμπατζής και Βαγγέλης Βλάχος κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων -η οποία απορρίφθηκε- για να μπλοκάρουν την εκκαθάριση!

Παραλίγο... μπλοκάρισμα στην εκκαθάριση!

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρωνγια διακοπή της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσαν οι Παντελής Καφές, Γιάννης Αραμπατζής και Βαγγέλης Βλάχος λίγο πριν δημοσιευτεί η διαγραφή της ΠΑΕ ΑΕΚ από τα μητρώα των ΑΕ.

Οι 3 προαναφερθέντες ουσιαστικά θα στερούσαν από τον σύλλογο να προχωρήσει στην επόμενη μέρα, εφόσον τελικώς κέρδιζαν στο δικαστήριο που έγινε σήμερα (22/05). Ωστόσο, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν απορριπτική στην αίτηση των τριών και έτσι η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Στο δικαστήριο για την «Ένωση» βρέθηκαν οι Χάρης Γρηγορίου και Ελευθερία Ρίζου, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν την υπόθεση. Ωστόσο, αυτό που μένει ως πικρή γεύση είναι η στάση των Βλάχου, Καφέ, Αραμπατζή να επιδιώξουν να βάλουν εμπόδιο στην αναγέννηση της ομάδας σε μια στιγμή που αν το πετύχαιναν τίποτα δεν θα μπορούσε να σώσει τον σύλλογο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK