Παραλίγο να "κλέψει" τον Νεϊμάρ η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσέφερε αστρονομικό ποσό στον Νεϊμάρ και την Μπαρτσελόνα, ο παίκτης "ψήθηκε" να συνεχίσει στην Γαλλία, αλλά τελικά αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση με το... αζημίωτο φυσικά.

Παραλίγο να "κλέψει" τον Νεϊμάρ η Παρί!
neymar barcelona

Μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την Αγγλία και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θέλησε να προκαλέσει.... σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την "αρπαγή" του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.

Για να συμβεί αυτό έπρεπε να γίνουν δυο πράγματα. Να πληρωθεί η ρήτρα του παίκτη και φυσικά να συμφωνήσει ο ίδιος. Για να πεισθεί, οι άνθρωποι της Παρί έβαλαν τους Μόουρα και Τιάγκο Σίλβα να τον ψήσουν, όπως και πακτωλό χρημάτων στο συμβόλαιο του.

Η... επιχείρηση "αρπαγή" έφτασε μία ανάσα από το να ολοκληρωθεί, όμως η Μπαρτσελόνα αντέδρασε αστραπιαία. Ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2021 με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν πλέον τα 25.000.000€ ετησίως!

Σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τα χρήματα του Μέσι (παίρνει πάνω από 38.000.000€), αλλά ήταν αρκετά για να μην σπάσει η τριάδα MSN στην κορυφή της επίθεσης.

Το θέμα, βέβαια, είναι πως ο Νεϊμάρ ήταν έτοιμος να αφήσει στα κρύα του λουτρού την Μπάρτσα και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK