Παραμένει ομάδα και το έδειξαν με το μήνυμα για Λουτσιάνο!

Ο Λουτσιάνο είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν καθώς θα μείνει για 5 μήνες εκτός δράσης και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό του έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης πριν το ματς με τον Παναιτωλικό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει με καράβι που βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη διοικητική τρικυμία και προσπαθεί να γλιτώσει για να μην πέσει στα βράχια όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα προβλήματα έχουν λυγίσει την ομάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κρατήσει συσπειρωμένους τους παίκτες του και αυτό φάνηκε και από το μήνυμα που θέλησαν να δώσουν υπέρ του μεγάλου άτυχου, Λουτσιάνο (υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς Κυπέλλου με ΑΕΛ και θα επιστρέψει στα τέλη Φεβρουαρίου του 2018), με τους "πράσινους" να σηκώνουν φανέλα υπέρ του λίγο πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Κατά τη διάρκεια της ομαδικής φωτογράφισης ο Νίκλας Χουλτ ήταν εκείνος που εκ μέρους των συμπαικτών του έδειξε στην κάμερα μία άσπρη μπλούζα του Παναθηναϊκού με το τριφύλλι στο στήθος, με το εξής μήνυμα: "Forca Luciano (Δύναμη Λουτσιάνο)".

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK