Παραμένει στην λίστα απόντων ο Κέρκλαντ

Παρά τις εκτιμήσεις που ήθελαν τον Κρις Κέρκλαντ να επιστρέφει στην ενδεκάδα της Γουέστ Μπρομ τις προσεχείς ημέρες, το πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμένου πλευρού του θα επιμηκυνθεί για ακόμη δύο εβδομάδες.

Παραμένει στην λίστα απόντων ο Κέρκλαντ
Παρά τις εκτιμήσεις που ήθελαν τον Κρις Κέρκλαντ να επιστρέφει στην ενδεκάδα της Γουέστ Μπρομ τις προσεχείς ημέρες, το πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμένου πλευρού του θα επιμηκυνθεί για ακόμη δύο εβδομάδες. Και αυτό γιατί όπως διαπιστώθηκε δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά που προκλήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου στην αναμέτρηση με την Μπόλτον.

" Είναι σοβαρός τραυματισμός και δεν πρέπει να τον αγνοήσουμε. Ειλικρινά λυπάμαι για τον Κρις, αφού γνωρίζω πόσο ήθελε να καθιερωθεί ως βασικός τερματοφύλακας σε μια ομάδα " σχολίασε ο βοηθός τεχνικού στην Μπόμγουιτς, Νάιτζελ Πέρσον.

Τα προβλήματα για την ομάδα του Ρόμπσον δεν σταματούν εδώ αφού και ο Ζόλταν Γκέρα είναι εκτός πλάνων, αφού ένα χτύπημα στην βουβωνική χώρα θα τον στερήσει από τον σύλλογο για ένα διάστημα έξι εβδομάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK