Παραμένουν κι επισήμως Γκέντσογλου, Κουτρουμάνος

Παίκτες της ΑΕΚ θα παραμείνουν οι Σάββας Γκέντσογλου και Δημήτρης Κουτρουμάνος, όπως ανακοίνωσε επισήμως η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ την Τετάρτη (25/6).

Παραμένουν κι επισήμως Γκέντσογλου, Κουτρουμάνος
Οι δύο ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε αναπροσαρμογή της συνεργασίας τους με την ομάδα, από τη στιγμή που υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη. Ο 17χρονος μέσος, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Παναχαϊκή και τη Νέα Ιωνία, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, ενώ ο 21χρονος αμυντικός, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει αγωνιστεί δανεικός σε Θρασύβουλο Φυλής, Εθνικό και Αναγέννηση Καρδίτσας, υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Σάββα Γκέντσογλου και Δημήτρη Κουτρουμάνου για πέντε και τρία χρόνια αντίστοιχα".

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Γκέντσογλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Εγινε αυτό που ήθελα. Οι όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν στην πορεία ξεπεράστηκαν και πλέον όλα είναι καλά. Τώρα απομένει να δουλέψω σκληρά για να μείνω στην ΑΕΚ και να αγωνιστώ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Η ΑΕΚ πλέον με υπολογίζει και μου το δείχνει και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται".

Ο Δημήτρης Κουτρουμάνος, από την πλευρά του, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια. Η εξέλιξη αυτή είναι μια δικαίωση των προσπαθειών μου στο διάστημα αυτό. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να αποδείξω ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα και να διεκδικήσω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK