Παραπαίει η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα

Ήττα-σοκ με 2-1 για την Γουότφορντ στην έδρα της από την Σουόνσι, με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν το εις βάρος τους 1-0 σε διάστημα τεσσάρων λεπτών! Μία μόλις νίκη στα τελευταία οκτώ ματς για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα (VIDEO).

Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP) AP

Προτού συμφωνήσει με τον Σαμ Άλαρντάις η Έβερτον, δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου ανέφεραν πως οι άνθρωποι της Γουότφορντ... μετάνιωσαν που δεν άφησαν τον Μάρκο Σίλβα να υπογράψει στα "ζαχαρωτά", βάζοντας στα ταμεία τους ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ισχύει αυτό ως πληροφόρηση των Βρετανών, όμως η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Πορτογάλου προπονητή παραπαίει. Μετρά μία μόλις νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ τα έξι από αυτά είναι ήττες!

Τελευταία το Σάββατο στο "Venue Vicarage Road Stadium" από την ουραγό Σουόνσι του Κάρλος Καρβαχάλ ( πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης!). Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προηγήθηκε στο σκορ με τον Καρίγιο, όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με τέρματα των Αγιού και Νάρσινγκ στο 86ο και 90ο λεπτό.

Η Γουότφορντ δεν κινδυνεύει φυσικά, αφού βρίσκεται στην 10η θέση, όμως αν συνεχίσει έτσι και το 2018 θα μπει σε περιπέτειες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK