Παράπονα για τη διαιτησία και στο βάθος ο ΠΑΣ
Με προπόνηση εντατικής μορφής, συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού, ενόψει του αγώνα με τoν ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική της Β' Εθνικής.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Νίκος Γκουλής μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: « Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα, καθώς παρά τα προβλήματα, κυνηγήσαμε με πάθος τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα. Μπορεί το ματς να μην είχε ποιότητα, αλλά ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν απειληθήκαμε ούτε μια φορά, αλλά μας έκλεψαν τη νίκη. Αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε εμείς είναι να δίνουμε κάθε Κυριακή τον καλύτερο εαυτό μας και διεκδικούμε με πάθος τη νίκη σε όλους τους αγώνες. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες, παραμένοντας ενωμένοι, ήρεμοι και αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατόν. Είναι στο χέρι μας να αναστρέψουμε το κλίμα και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την ηρεμία στην ομάδα», κατέληξε ο προπονητής του Ιωνικού.
Εξάλλου, στο σύλλογο της Νίκαιας επικρατεί αναβρασμός για τη διαιτησία του αγώνα με την Καλλιθέα. Ειδικότερα, οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν λόγο για το ακυρωθέν γκολ του Μπαλάφα, το οποίο θεωρούν ότι προήλθε από κανονική θέση. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ήδη προβεί σε παραστάσεις προς τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας, αναφέροντας όλα τα διαιτητικά λάθη εις βάρος του Ιωνικού κατά τη διάρκεια του εφετινού πρωταθλήματος και ζητώντας ίση μεταχείριση και δίκαιη αντιμετώπιση στους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ, για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νίκος Γκουλής θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Οικονόμου και Αναστασιάδη, που εξέτισαν την ποινή τους, γεγονός που θα λύσει τα χέρια του προπονητή της ομάδας για τη χρησιμοποίηση παικτών στην αμυντική γραμμή.
Οσον αφορά στους τραυματίες, η κατάσταση του Αργεντινού επιθετικού Γκαστόν Κάσας παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση και ήδη άρχισε από χθες να γυμνάζεται ατομικά, ενώ την Πέμπτη θα υποβληθεί σε ειδικό τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα του δοθεί το «οκ» από το ιατρικό τιμ να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.
Από την άλλη πλευρά, πολύ καλά εξελίσσεται και η αποθεραπεία του Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος βέβαια δεν θα είναι έτοιμος για το ματς των Ιωαννίνων, αλλά είναι πολύ πιθανόν να προλάβει να είναι έτοιμος για τον μεθεπόμενο αγώνα, αυτόν με τον Πιερικό.