Πάραπονα Μοριέντες προς τον Σάεθ

Πάραπονα Μοριέντες προς τον Σάεθ
Την απογοήτευσή του που δεν κλήθηκε στην Εθνική Ισπανίας για τον φιλικό αγώνα που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη με αντίπαλο το Περού, εξέφρασε ο Μοριέντες. Ο επιθετικός της Μονακό, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ενώ πέτυχε και χατ τρικ στο ντέρμπι με την Λυών, σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του στους "φούριος ρόχας" αφού ο Σάεθ επέλεξε τον επιθετικό της Εσπανιόλ Ραούλ Ταμούδο αντί γι αυτόν.

"Eίμαι λίγο απογοητευμένος γιατί πίστευα ότι θα με καλούσε ο προπονητής. Είμαι σε εκπληκτική φόρμα αυτό το καιρό σκοράρω με ευκολία, ενώ κάποιοι σημαντικοί παίκτες είναι τραυματίες".

Ο Μοριέντες πάντως δεν χάνει την πίστη του και ελπίζει να είναι ένας από αυτούς που θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πορτογαλίας για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα.

"Ελπίζω να με καλέσει στα τελικά του Ευρωπαικού πρωταθλήματος. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στους στόχους της με την ελπίδα ότι το καλοκαίρι θα βρίσκομαι και εγώ στην Πορτογαλία. Εχω αναγεννηθεί στην Γαλλία τόσο σαν άτομο όσο και σαν παίκτης".

Nα θυμίσουμε ότι ο Μοριέντες αγωνίζεται ως δανεικός στην Μονακό και το καλοκαίρι θα πρέπει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK