Παρασκήνιο με Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Φετφατζίδης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και σε μία ακόμη πρόταση που είχε από την Ελλάδα.

Παρασκήνιο με Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Φετφατζίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα "Live Sport" και όσα είχε να πει, ήταν άκρως ενδιαφέροντα... Για το αν υπήρξε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Υπήρξε ενδιαφέρον, έγινε μία πρώτη κρούση, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Γνωρίζω τι έχει γραφτεί, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή".

Για το αν είχε... ενόχληση από άλλη ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό: "Υπήρξε επαφή. Μου βάζεις δύσκολα (σ.σ. για τον Ολυμπιακό). Δεν θέλω να επεκταθούμε, έρχομαι σε δύσκολη θέση, έχω συμβόλαιο με την Αλ Αχλί και εκτός απροόπτου θα συνεχίσω εδώ".

Τέλος για το συμβόλαιό του σχολίασε: "Η συμφωνία ήταν για 2+2 χρόνια. Τον Μάρτιο ολοκληρώνονται οι δύο πρώτες σεζόν και θα γίνουν οι συζητήσεις για την ενεργοποίηση του συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια. Υπάρχουν όροι με δικαίωμα από πλευράς συλλόγου για επέκταση της συνεργασίας μας. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και εκείνοι από εμένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK