ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράσχος: “Γίναμε ρεζίλι…”

Η παραμονή και όχι τα πλέι οφ είναι πλέον ο στόχος του Λεβαδειακού, όπως δήλωσε ο απογοητευμένος Γιώργος Παράσχος μετά το 4-1 από την Ξάνθη.

Παράσχος: “Γίναμε ρεζίλι…”

Ο προπονητής του Λεβαδειακού τόνισε χαρακτηριστικά: ” Ήταν μια ντροπιαστική ήττα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί γίναμε ρεζίλι. Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε οπωσδήποτε. Πάθαμε μια γενικότερη καθίζηση όλη ομάδα και δεν θα βρούμε κανέναν που διακρίθηκε.

Θα πρέπει να μας προβληματίσει έντονα η απόδοσή μας και ν’ αλλάξουμε στόχους. Τα όνειρα που κάναμε για Ευρώπη έχουν σβήσει. Θα προσπαθήσουμε βέβαια να σηκώσουμε το κεφάλι, να ανατρέψουμε το κλίμα και κυρίως να ανατρέψουμε την κακή ψυχολογική κατάσταση των παιδιών.

Η κούραση έπαιξε ρόλο, γιατί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά από εκεί και πέρα κάναμε σημαντικά λάθη στην άμυνά μας, σε τέσσερις επιθέσεις των αντιπάλων δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και θα μπορούσαμε να δεχτούμε άλλα δυο“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK