ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράσχος: “Συνεχίζουμε για τα πλέι οφ”

Παρά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Γιώργος Παράσχος δεν έχασε την αισιοδοξία του και τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να μπει στα πλέι οφ.

Παράσχος: “Συνεχίζουμε για τα πλέι οφ”

Αναλυτικά είπε: “Δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά. Ειδικότερα σταθήκαμε πάρα πολύ καλά απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι στην έδρα του πολύ δυνατός και βρίσκεται στην 2η θέση.

Στο πρώτο μέρος είχαμε μια ευκαιρία για να μπορέσουμε και εμείς να προηγηθούμε αν και είχαμε υπέρ μας τον αέρα. Βέβαια δεν μπήκε εκεί το γκολ και εκεί έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο Αστέρας, είχε την υπεροχή, έκανε 1-2 κλασικές ευκαιρίες, αλλά εμείς σε μια φάση με τον Γεωργίου θα μπορούσαμε να ήμασταν ο σημερινός νικητής του παιχνιδιού. Θα συνεχίσουμε για τα πλέι οφ. Αν αξιοποιήσουμε την έδρα μας, ίσως φτάσουμε στην 5η θέση.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK