"Παράτησαν" τον Κέιν και τρεις μεγάλοι κυνηγούν άλλο αστέρι της Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν μέχρι πρόσφατα ήταν ο νούμερο ένα υποψήφιος να αποχωρήσει με την Τότεναμ, αφού στο κατόπι του βρισκόντουσαν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδας. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν μετά την ανανέωση του Άγγλου κι ένας άλλος ποδοσφαιριστής πλέον έχει πάρει τη "μεταγραφική" του θέση του.

"Παράτησαν" τον Κέιν και τρεις μεγάλοι κυνηγούν άλλο αστέρι της Τότεναμ

Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Σον της Τότεναμ. Αυτό αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα στην Αγγλία.

O 25χρονος winger είναι το Α και το Ω της εθνικής ομάδας της Κορέας, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Και οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες φέρονται να δείχνουν ενδιαφέρον για τον παίκτη (του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2020), τόσο ώστε να είναι ενήμερες και για την τιμή του που είναι ιδιαιτέρως "αλμυρή".

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται από τη διοίκηση των "σπιρουνιών" με 70.000.000 ευρώ, ενώ παράλληλα οι περισσότεροι ρεπόρτερ στο Νησί επισημαίνουν πως αουτσάιντερ στην περίπτωση Σον είναι η Άρσεναλ, μεγάλη αντίπαλος της Τότεναμ στην πόλη του Λονδίνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK