Παράτησε ξαφνικά τη συνέντευξη Τύπου δακρυσμένος!

Η εντός έδρας ήττα από την Κιέβο Βερόνα έφερε την Τζένοα ακόμα πιο κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού και ο Ιβάν Τζούριτς δεν άντεξε στη συνέντευξη Τύπου και "έσπασε" (VIDEO)!

Παράτησε ξαφνικά τη συνέντευξη Τύπου δακρυσμένος!

Μετά τη φυγή του Αντρέα Μαντορλίνι ο Ιβάν Τζούριτς επέστρεψε στη Τζένοα για να αναλάβει τα ηνία της μέχρι το φινάλε της σεζόν, ωστόσο τα τελευταία αποτελέσματα είναι απογοητευτικά με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από την Κιέβο Βερόνα με σκορ 2-1 την Κυριακή.

Ενδεικτική μάλιστα της κατάστασης που επικρατεί στους "ροσομπλού" είναι η άσχημη διάθεση του Ιβάν Τζούριτς στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το ματς, με το τεχνικό των Γενοβέζων να λυγίζει κάτω από έντονη συγκινησιακή φόρτιση και να εγκαταλείπει τη συνέντευξη Τύπου εν μέσω δακρύων...

"Δεν φοβάμαι τη Serie B. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μέσα σε 15 λεπτά χάσαμε τα πάντα. Δεν έχω μετανιώσει πάντως που επέστρεψα. Αγαπώ αυτό το σύλλογο, απλά αυτή η στιγμή είναι δύσκολη", δήλωσε ο Τζούριτς, ο οποίος βλέποντας πως αρχίζει να δακρύζει εγκατέλειψε άρον-άρον την αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου της ομάδας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK