Παρατρά-Γουδι

Λόγια του αέρα και προεκλογικά τεχνάσματα ήταν τελικά οι υποσχέσεις του Γιώργου Λιάνη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ενώ οι "πράσινοι" περίμεναν να ακούσουν ότι θα κατατεθεί η τροπολογία για το Γουδί, αυτός παρέπεμψε το θέμα στην επόμενη κυβέρνηση! Καμία επίσημη αντίδραση ακόμη από τον Παναθηναϊκό. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε επιτυχημένο (!) το μέτρο κατά της βίας με το οποίο σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχουν επεισόδια. Εφτασε η "μπλε" κάρτα τουΓκονζάλες

Παρατρά-Γουδι
Λόγια του αέρα και προεκλογικά τεχνάσματα ήταν τελικά οι υποσχέσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Λιάνη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ενώ οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" περίμεναν να ακούσουν ότι θα κατατεθεί η τροπολογία για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα του γηπέδου στο Γουδί, αυτός το έκανε ...γαργάρα και παρέπεμψε το θέμα στην επόμενη κυβέρνηση! Δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση αυτή στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενδέχεται να βγάλει ανακοίνωση τις επόμενες ώρεςΣαν να μην έφτανε αυτό, χαρακτήρισε επιτυχημένο (!) το μέτρο κατά της βίας με το οποίο σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχουν επεισόδια:

Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού: " Η Κυβέρνηση και ο Παναθηναϊκός είναι σε καθημερινές επαφές. Αρα, αυτό που είπε το πρωί ο κ. Βουλγαράκης στη Βουλή ότι δεν θα γίνει τίποτα, είναι ψέματα. Το θέμα θα έχει αίσιο τέλος. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην τροπολογία, αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Βενιζέλου με υψηλό στέλεχος του Παναθηναϊκού. Και καθυστέρηση λοιπόν να υπάρχει, η βούληση είναι δεδομένη".

* Πάντως σε ...πηγαδάκι που είχε μετά το τέλος της συνέντευξης με δημοσιογράφους παρέπεμψε το θέμα του γηπέδου για την επόμενη κυβέρνηση είτε είναι αυτή του ΠΑΣΟΚ είτε της Νέας Δημοκρατίας. Από την πλευρά τους και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" είναι πεπεισμένοι ότι η τωρινή κυβέρνηση δεν προλαβαίνει να καταθέσει την τροπολογία και έτσι περιμένουν να περάσουν οι εκλογές για να μπει το θέμα στην τελική του ευθεία. .

Για τον Δεληκάρη: " Εχω βαθύτατες προσωπικές σχέσεις μαζί του και μπορώ να πω ότι είναι ένας ανιδιοτελής αθλητής. Του έδωσα γη και ύδωρ για να επιστρέψει στον αθλητισμό αλλά αρνήθηκε".

Για τα μέτρα κατά της βίας: " Το μέτρο που πήρα φαίνεται να επιτυγχάνει. Δεν δημιουργεί οργανωμένες αντιπαραθέσεις, δε δίνει στόχο και τα επεισόδια έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Οσο για τα γεγονότα που έγιναν στον Πύργο την προηγούμενη Κυριακή, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας ρίχτηκαν 13 κιλά πρόκες από δύο έως τρία εκατοστά! Γίνονται ανακρίσεις για να βρεθούν οι υπεύθυνοι".

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στα χρήματα που θα δώσει η ΓΓΑ τις επόμενες μέρες: " Περίπου 4,5 εκ. ευρώ ως πριμ σε αθλητές των ολυμπιακών και παραολυμπιακών αγώνων. 474.000 για τα έξοδα μετακίνησης της παραολυμπιακής ομάδας για το 2003. 4 εκ. ευρώ για την εξόφληση ομοσπονδιών. Έναντι 1 εκ. για το 2004 στο ΣΕΦ. 8 εκ για ερασιτεχνικά σωματεία όλης της χώρας. 1 εκ. ευρώ στο ΟΑΚΑ. Το 50% της ολυμπιακής προετοιμασίας μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2004 και 20% στις ομοσπονδίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK