Παρελθόν από την Αχαϊκή Κλούζεκ και Κουφάδης

Τελικά οι απειλές της διοίκησης της Αχαϊκής έγιναν πράξη. Υπενθυμίζουμε πως οι διοικούντες της ομάδας είχαν πολλά παράπονα από πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της ομάδας, λόγω της απόδοσης τους στο γήπεδο, ενώ είχαν απειλήσει και για εκκαθάριση ορισμένων εξ’ αυτών. Όπως και έγινε.

Παρελθόν από την Αχαϊκή Κλούζεκ και Κουφάδης
Τελικά οι απειλές της διοίκησης της Αχαϊκής έγιναν πράξη. Υπενθυμίζουμε πως οι διοικούντες της ομάδας είχαν πολλά παράπονα από πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της ομάδας, λόγω της απόδοσης τους στο γήπεδο, ενώ είχαν απειλήσει και για εκκαθάριση ορισμένων εξ’ αυτών. Όπως και έγινε. Οι πρώτοι που «πλήρωσαν το μάρμαρο» και στη συγκεκριμένη περίπτωση πλήρωσαν την αγωνιστική τους αδιαφορία ήταν οι Πιότρ Κλούζεκ και Γιώργος Κουφάδης.

Ο Πολωνός επιθετικός είχε αποκτηθεί από τους «κιτρινόμαυρους» το καλοκαίρι, μιας και είχε εντυπωσιάσει κατά την περίοδο της δοκιμής του, ωστόσο μόλις ήρθαν τα επίσημα έδειξε κατώτερος των απαιτήσεων. Γι’ αυτό το λόγο ο παίκτης μετά την προπόνηση της ομάδας κλήθηκε στο γραφείο του Τάκη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος και του ανακοίνωσε οτι θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Το ίδιο είχε γίνει νωρίτερα και με τον Γιώργο Κουφάδη, στον οποίο δεν επετράπη να προπονηθεί. Ο 23χρονος αμυντικός είχε και αυτός αποκτηθεί το καλοκαίρι, αλλά δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες του προπονητή του Βασίλη Στασινόπουλου, αν και αγωνίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Οι εκκαθαρίσεις θα έχουν και συνέχεια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κριτήριο γι’ αυτό θα είναι το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό την Κυριακή, χωρίς όμως τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται στη λίστα να γίνουν γνωστά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK