Παρελθόν από την Μπάγερν ο Ζάμερ

Ο Ματίας Ζάμερ αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του απ' τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη τετραετία στους Βαυαρούς.

Παρελθόν από την Μπάγερν ο Ζάμερ

Ύστερα από μία τετραετία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις ο Ματίας Ζάμερ αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου. Ο πρώην -πλέον- Αθλητικός Διευθυντής των Βαυαρών αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η γερμανική ομάδα.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο ο Γερμανός παλαίμαχος άσος διαγνώστηκε με θρόμβο στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για κάποιο χρονικό διάστημα απ' τα καθήκοντά του.

"Είμαι καλά στην υγεία μου. Έχω επανέλθει. Οι ιατρικές εξετάσεις το επιβεβαιώνουν 100%. Τις τελευταίες εβδομάδες έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός γραφείου. Είχα την ευκαιρία και το χρόνο να σκεφθώ αρκετά πράγματα. Τόσο για την οικογένειά μου όσο και για τη δουλειά μου στην Μπάγερν Μονάχου. Το να είμαι Αθλητικός Διευθυντής στην Μπάγερν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι απόλυτα δοσμένος στο σύλλογο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να αντεπεξέλθω σε κάτι τέτοιο", ήταν τα λόγια του Ζάμερ.

Η ανακοίνωση της Μπάγερν:

Στο διάστημα που βρέθηκε στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, η Μπάγερν κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρεμπλ (2012-13), ενώ παράλληλα πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα και 2 DFB Pokal. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK