Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο Τσάτσος

Μόλις έξι μήνες διήρκησε η θητεία του Σωτήρη Τσάτσου στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς την Τετάρτη (25/06) έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και πλέον αναζητείτο νέο σταθμότης καριέρας του.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο Τσάτσος

Ο 29χρονος μέσος μετακινήθηκε στην ομάδα της Ηπείρου από το Αιγάλεω τον περασμένο Ιανουάριο και πραγματοποίησε 13 συμμετοχές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Οέμπειρος μέσος, με καριέρα σε Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα και Αιγάλεω αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του εξέφρασε το παράπονο για το χρόνο συμμετοχής που πήρε κατά την παραμονή του στα Γιάννινα.

"Φεύγω με ένα μεγάλο παράπονο από τα Γιάννινα. Στους λίγους μήνες που ήμουν στην ομάδα, δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να προσφέρω στην προσπάθεια της, μολονότι είχα εξαιρετική διάθεση για ποδόσφαιρο. Οι λόγοι δεν ήταν δικοί μου, αλλά οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν στην ίδια την ομάδα. Ωστόσο φεύγω έχοντας κάνει φίλους και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, που στάθηκαν πραγματικοί φίλοι μου, και τον υπέροχο κόσμο των Ιωαννίνων, που με αγκάλιασε και με αποδέχτηκε σαν έναν δικό του άνθρωπο.

"Οι εμπειρίες είναι πολύτιμος οδηγός για μένα, αλλά δεν γινόταν να συνηθίσω στο κλίμα μιάς ομάδας που στην τελευταία σεζόν με είχε περιορίσει αγωνιστικά μόνο στις προπονήσεις. Εύχομαι το καλύτερο στον κόσμο των Ιωαννίνων και στους συμπαίκτες μου και φυσικά στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο φεύγω διαφορετικά από ότι ήρθα" κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK