Παρελθόν και ο Γουόρντεν

Παρελθόν και ο Γουόρντεν

Το...φαινόμενο Παναχαϊκή της φετινής περιόδου, ίσως να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Παρά το γεγονός ότι οισύλλογοι της Β' Εθνικής βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα της Πάτρας έχει ήδη αλλάξει δύο προπονητές!

Μετά τον Θεοδωρακόπουλο ήταν η σειρά του Κεν Γουόρντεν να πάρει την άγουσα προς την πόρτα της εξόδου και πλέον, χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο, μέχρι χθες βοηθός του Γουόρντεν, Λεωνίδας Γαρδικιώτης.

Η διοίκηση της Παναχαϊκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ο Γουόρντεν είχε υποβάλει την παραίτησή του από την περασμένη Τετάρτη και απλά την Τρίτη (13/09) έγινε αποδεκτή. Οπως εξηγεί στην ανακοίνωση ο πρόεδρος, Κώστας Μακρής, ο Γουόρντεν δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον νέο τεχνικό, βέβαια, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Πάντως τα σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Αχαιών παίρνουν και δίνουν, με τα ονόματα των Νίκου Αναστόπουλου και Βασίλη Παπαχρήστου να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK