Παρελθόν ο Κετσπάγια από τον πάγκο της Ανόρθωσης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης αποτελεί από τη Δευτέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Παρελθόν ο Κετσπάγια από τον πάγκο της Ανόρθωσης
Ο Γεωργιανός τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του η οποία αρχικά δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας, όμως όταν επέμεινε σε αυτή, οι ιθύνοντες του Κυπριακού συγκροτήματος δεν μπορούσαν παρά να την αποδεχτούν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στην τακτική του συνεδρία, δέχθηκε τον προπονητή της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πληροφόρησε τη Διοίκηση ότι διακόπτει με άμεση ισχύ τη συνεργασία του με την Ανόρθωση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Ανόρθωσης το 2004 και αρχικά (μέχρι το 2006) είχε διπλό ρόλο στην ομάδα, ως παίκτης-προπονητής. Στην ομάδα ωστόσο πήγε το 2002 από την Σκοτσέζικη, Νταντί.

Ως προπονητής χάρισε στην “Κυρία” δύο πρωταθλήματα (2005, 2008) και ένα κύπελλο (2007).

Να σημειωθεί ότι με τον Τιμούρ Κετσπάγια στο τιμόνι της, η Ανόρθωση έγραψε ένδοξες σελίδες στην ιστορία της με την πρόκριση και την εν γένει παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής περιόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατ' αρχάς δεν αποδέχθηκε την παραίτησή του και του ζήτησε να ανακαλέσει την απόφαση του για διακοπή της συνεργασίας. Ο κ. Κετσπάγια διατήρησε τη θέση του, ότι η απόφασή του για διακοπή της συνεργασίας είναι τελεσίδικη. Πρόσθεσε ότι η απόφασή του λήφθηκε μετά από προβληματισμό για να εξυπηρετήσει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της Ανόρθωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια. Ευχαρίστησε τον κ. Κετσπάγια για την όλη προσφορά του καθώς ήταν ο βασικός συντελεστής της μεγάλης φετινής επιτυχίας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η φετινή χρονιά δεν θεωρείται κατά οποιοδήποτε τρόπο αποτυχημένη αλλά αντίθετα θεωρείται η πιο λαμπρή σελίδα στην 98χρονη ιστορία της Ανόρθωσης, η οποία τίμησε την Αμμόχωστο αλλά και όλη την Κύπρο.

Ενόψει της διακοπής της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια, το Διοικητικό Συμβούλιο θα πάρει τα αναγκαία μέτρα, ώστε να διασφαλίσει τη συνοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει των υποχρεώσεων στο τρέχον πρωτάθλημα. Τις επόμενες μέρες θα μεριμνήσει για την όσο το δυνατό καλύτερη πλήρωση της θέσης του προπονητή.

Το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά σε δηλώσεις του κ. Μιχαλάκη Στεργίδη, θα αποτελέσει αντικείμενο συνεννόησης και συζήτησης μεταξύ του Προέδρου του Σωματείου μας, κ. Κρις Γεωργιάδη και του αντιπροέδρου κ. Μιχαλάκη Στεργίδη".

24MEDIA NETWORK