ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν ο Λεονάρντο

Κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Λεονάρντο στον ΠΑΟΚ σήμερα. Η καριέρα του Βραζιλιάνου μπακ στην Τούμπα ήταν πολύ σύντομη και είχε άδοξο τέλος.

Παρελθόν ο Λεονάρντο

Η αγωνιστική άνοδος του Κώστα Σταφυλλίδη κατέστησε περιττή την παρουσία του Λεονάρντο στο ρόστερ του δικέφαλου του βορρά.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που ήρθε το καλοκαίρι δοκιμαστικά κατανόησε την κατάσταση, έλυσε με συνοπτικές διαδικασίες το μονοετές συμβόλαιό του και θα αναζητήσει αλλού το επαγγελματικό του μέλλον. Άλλωστε, η μόλις μια συμμετοχή του στην βασική 11άδα στον αγώνα με την Τρίπολη, προαιώνιζε τον σύντομο ποδοσφαιρικό του βίο στον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα ότι « λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Leonardo de Jesus Geraldo. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK