Παρελθόν ο Μλαντένοφ

Παρελθόν από τον πάγκο της Καλλιθέας είναι από την Τρίτη ο Στόικο Μλαντένοφ. Αντικαταστάτης του προς το παρόν ο Βαγγέλης Γούτης.

Παρελθόν ο Μλαντένοφ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας αποτελεί από την Τρίτη ο Στόικο Μλαντένοφ. Ο Βούλγαρος και η"κυανόλευκη" ΠΑΕ προσπαθούν να τα βρουνκαιστο τυπικό κομμάτι για να ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας.

Ποιο είναι το τυπικό κομμάτι; Μα φυσικά το οικονομικό, για το οποίο οι δύο πλευρές διαπραγμάτευονται. Μέχρι αργά το βράδυ οι δύο πλευρές είχανέντονες διαφωνίες καθώς ο Μλαντένοφ και ο μάνατζερ του Θωμάς Λαφτσή αξίωναν χρήματα ενώ στη συνέχεια ο Βούλγαρος τενικός ζήτησεχαρτί έτσι ώστε να είναι δικαιολογημένοςσε περίπτωση που λείψει από την προπόνηση της Τετάρτης. Η κατάστασηαναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη.

Διάδοχη κατάσταση ακόμη δεν υπάρχει, ωστόσο η διοίκηση θα αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μλαντένοφ λίαν συντόμως αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το θέμα. Στον πάγκο της Καλλιθέας στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική θα κάτσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μλαντένοφ, Βαγγέλης Γούτης.

Στην προπόνηση της Τρίτης φυσικά δεν έδωσε το παρόν ο Μλαντένοφ. Τους παίκτες προπόνησε ο Βαγγέλης Γούτης. Στο κανονικό πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ο Βενέτης ο οποίος έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK