Παρελθόν ο Τσάγκι

Δεν πέρασαν ούτε έξι μήνες από τότε που υπέγραψε συμβόλαιο με την Ξάνθη και ήδη αποτελεί παρελθόν.

Παρελθόν ο Τσάγκι
Δεν πέρασαν ούτε έξι μήνες από τότε που υπέγραψε συμβόλαιο με την Ξάνθη και ήδη αποτελεί παρελθόν. Ο Ισπανός επιθετικός, Γιάνεζ Μάρκος Φερνάντεζ (κατά κόσμον Τσάγκι) ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με τις καλύτερες των προσδοκιών για να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη επιστρέφει πίσω στην πατρίδα του (τουλάχιστον μέχρι να βρει ομάδα) ως... αποτυχημένος.

Δεν κατάφερε άλλωστε να αποδείξει πως διαθέτει τα προσόντα εκείνα προκειμένου να αποτελέσει έστω και εναλλακτική λύση στη γραμμή κρούσης πίσω από τον Σταύρο Λαμπριάκο και τον Βλάση Καζάκη.

Στα των αγωνιστικών, η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή χωρίς απρόοπτα. Αντίθετα μάλιστα, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ιωνικό υπάρχουν επιστροφές στην αποστολή. Παρασκευάς Άντζας και Βασίλης Τοροσίδης εξέτισαν τις ποινές τους (είχαν αποβληθεί με τον Ολυμπιακό), ενώ ο Παβιό ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Η αποστολή: Πιζανόφσκι, Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου, Ζαπρόπουλος, Άντζας, Παβιό, Σίκοφ, Τοροσίδης, Τσικίνιο, Μπαικαρά, Λέο Μινέιρο, Μελισσάς, Ντε Ματία, Γαρπόζης, Έμερσον, Λαμπριάκος, Λουτσιάνο, Λάφατα, Καζάκης και Κιντάνα.

*** Εκτός, για αγωνιστικούς λόγους, έμειναν οι Λεβάν Μαχράτζε και Στέλιαν Κάραμπας.



News 24/7

24MEDIA NETWORK