Παρέμβαση Ντέμη Νικολαϊδη για το γήπεδο της ΑΕΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Ντέμης Νικολαϊδης έκανε παρέμβαση στην οποία αναρωτιέται για τη στάση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ δήλωσε έκπληκτος από τη στάση του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη.

Παρέμβαση Ντέμη Νικολαϊδη για το γήπεδο της ΑΕΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αναλυτικά το status του Ντέμη Νικολαϊδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη διαμάχη σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η άποψη μου για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι γνωστή και την έχω εκφράσει δημόσια κατα καιρούς. Το σημαντικό όμως τώρα είναι οτι η διοίκηση της ομάδας έχει τη θέληση, την πρόθεση και τον νόμο για να κατασκευάσει το γήπεδο εκεί. Οι απαραίτητες κινήσεις έχουν ήδη γίνει και πλέον αυτό που περίμενα είναι να γίνονται συνεχώς συζητήσεις από τις δύο πλευρές, του Δήμου και του συλλόγου για την κατασκευή του γηπέδου, δουλεύοντας για τα περισσότερα οφέλη και για τους δύο.

Ο δήμαρχος στην πόλη της Νεας Φιλαδέλφειας, βλέπουμε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στο να προχωρήσει το έργο του γηπέδου. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τους λόγους που το κάνει. Αν στόχος του είναι να καλλιεργήσει ένα προφίλ ενός ανερχόμενου αριστερού επαναστάτη κόντρα στον «μεγιστάνα» Μελισσανίδη, ως ένα βαθμό τα πάει καλά: Προκαλεί εντάσεις και «παγιδεύει» με τον τρόπο αυτό τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας οι οποίοι βλέποντας το όνειρο τους να καταστρέφεται ξεφεύγουν όσον αφορά στην συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα όλο αυτό να του προσδίδει, όπως πιστεύει, δημοσιότητα.

Παρέμβαση Ντέμη Νικολαϊδη για το γήπεδο της ΑΕΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ!
INTIME SPORTS

Αν είναι ένας άνθρωπος με πραγματικές αριστερές ιδέες, που εξετάζει το συμφέρον των πολιτών, κατά την γνώμη μου το χειρίζεται εντελώς λανθασμένα.

Eίναι άραγε το όφελος των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας; Όσοι πήγαιναν στους αγώνες της ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά τη ζωή που αποκτούσε η πόλη με τους αγώνες και την παρουσία της ομάδας εκεί. Πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν, πόσοι θα απασχοληθούν ξανά εκεί, πόσες επιχειρήσεις θα επιβιώσουν και πόσες νέες θα δημιουργηθούν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ; Θέλω να πω ότι η κατασκευή ενός γηπέδου, σύμφωνα πάντα με τους νόμους, είναι ένα αναπτυξιακό έργο προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και η κατάλληλη λύση για την ανάπτυξη της πόλης.

Στενοχωρέθηκα για τις δηλώσεις του κ. Φίλη. Για τον τρόπο, το ύφος και την επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιήσε. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα προσφυγική με ως επί των πλείστων αριστερή ιδεολογία, αριθμεί περίπου 1,5εκ. κόσμου και εγώ ως ένας από αυτούς θα περίμενα περισσότερο σεβασμό.

Είμαι ως γνωστών πάντοτε κατά της βίας και υπέρ των νόμων.

Η επιλογή της δικαστικής οδού ενάντια σε όσους «μάχονται», χάνοντας το δίκιο τους καθώς πέφτουν στην επικοινωνιακή παγίδα που τους στήνουν, θα πρέπει να είναι αντάξια του λάθους τους και όχι εξόντωση των οπαδών – κατηγορούμενων για να φανούμε ήρωες!

Τέλος, σχετικά με τη δήθεν οικολογική συνείδηση για τα «μετρημένα» δέντρα που η κοπή τους θα βλάψει το οικοσύστημα, η ΑΕΚ έχει αναλάβει απο όσο γνωρίζω δημοσίως τη δέσμευση για την αντικατάσταση τους και τη δημιουργία χώρων πρασίνου στο πολλαπλάσιο. Διαθέτοντας αγάπη για το περιβάλλον νιώθω οτι είναι κρίμα τα δέντρα να γίνονται ο λόγος για να κερδίσουμε ψήφους...ή να χάσουμε!"

Διαβάστε ακόμη

Ένταση σε ομιλία του Τσίπρα με παλαίμαχο της ΑΕΚ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK