Παρί: Κι όμως! Ο Βεράτι δεν άφησε την Ευρώπη για τα χρήματα

Τον λόγο που πήγε στην Αλ Αραμπί και όχι σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Μάρκο Βεράτι.

PSG's Marco Verratti attends a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάρκο Βεράτι AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Την μεγάλη έκπληξη έκανε ο Μάρκο Βεράτι καθώς μετά από σχεδόν 11 χρόνια στην Παρί, αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη και να μετακομίσει στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Αραμπί με την γαλλική ομάδα να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ από τη συμφωνία.

Για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Παρί και την Ευρώπη μίλησε για πρώτη φορά ο Ιταλός χαφ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είχε δεθεί συναισθηματικά με την γαλλική ομάδα και εφόσον ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει, δεν ήθελε να πάει σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

"Δεν ήθελα να πάω σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα που θα ερχόταν αντιμέτωπη με την Παρί. Ήθελα αυτή να είναι η τελευταία μου ομάδα. Θα μείνω στο Παρίσι για όλη μου τη ζωή. Η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, έμειναν εδώ. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα γυρνάω πίσω και θα μένω στο Παρίσι."

Θυμίζουμε πως ο Βεράτι λίγους μήνες πριν από την αποχώρησή του είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την γαλλική ομάδα μέχρι το 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK