Παρί: Κλείνει μεγάλο αστέρι της Μπάγερν

Σε πλήρη συμφωνία με τον Λούκας Ερναντέζ έχει έρθει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, χωρίς όμως να έχει επέλθει συμφωνία με την ομάδα της Μπάγερν.

PSG president Nasser Al-Khelaifi, left, and PSG's Luis Campos, right, talk to PSG head coach Christophe Galtier during a training session in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Λουίς Κάμπος με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφι AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Μία βόμα μεγατόνων για την ενίσχυση του άκρου της άμυνας θέλει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα φέρεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον αριστερό μπακ της Μίλαν, Λούκας Ερναντέζ και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί το deal είναι η σύμφωνη γνώμη της Μίλαν η οποία βέβαια μόνο εύκολος διαπραγματευτής δεν είναι.

Θυμίζουμε πως ο Ερναντέζ βρίσκεται στη λίστα και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, με την Παρί όμως να έχει τον πρώτο λόγο για την αγορά του

Διαβάστε Περισσότερα

Γκατούζο: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή στους πάγκους

Μπάγερν: Μπαίνει "σφήνα" στον διακαή πόθο του Τεν Χαχ για το κέντρο της άμυνας

Ομάδα έκπληξη ετοιμάζει πρόταση για τον "Σούπερ Μάριο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK