Παρί: Κοντά σε αποχώρηση - βόμβα "σημαία" της ομάδας

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Παρί, Πρέσνελ Κιμπεμπέ φέρεται να δείχνει η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με την Parisien.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Κίνηση βόμβα είναι έτοιμη να κάνει η ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της Parisien που αναπαράγει και το GOAL.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πρέσνελ Κιμπεμπέ, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κιμπεμπέ, που βρίσκεται στην γαλλική ομάδα από το 2015, μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από τη συμπεριφορά των Γάλλων προς το πρόσωπο του το τελευταίο διάστημα και ο λόγος είναι η πρόσφατη καθαίρεση του από την αρχηγία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος μάλιστα δε δίστασε να αφήσει αιχμές για την καθυστερημένη ενημέρωση που είχε από τους υπεύθυνους της Παρί για το συγκεκριμένο ζήτημα κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για αποχώρησή του από την ομάδα.

Πάντως, έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει η ομάδα της Ατλέτικο και το προηγούμενο καλοκαίρι και μένει να φανεί αν η τελική κίνηση για την απόκτηση του Γάλλου θα γίνει άμεσα, καθώς ο Κιμπεμπέ αυτή την περίοδο είναι τραυματίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Τι θα κρίνει αν τελικά θα κινηθεί για τον Κέιν

Τσιτσιπάς: Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν

Τσιτσιπάς: Το αστρονομικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία του αν σηκώσει το AO

News 24/7

24MEDIA NETWORK