Παρί, μεταγραφές: Πρότεινε παικταρά στην Άιντραχτ για τον Κόλο Μουανί

Τον Ούγκο Εκιτικέ θέλει να βάλει στο deal με τον Κόλο Μουανί η Παρί Σεν Ζερμέν, με την Άιντραχτ να είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

France's Randal Kolo Muani celebrates scoring his side's second goal during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κόλο Μουανί AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τις τελευταίες της προσπάθειες προκειμένου να κάνει δικό της τον Ράνταλ Κόλο Μουανί καταβάλει η Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ δεν δίστασε να βάλει στο deal και παίκτη της.

Ο λόγος για τον Ούγκο Εκιτικέ ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Λουίς Ενρίκε κάτι που έκανε την γαλλική ομάδα να τον προτείνει ως αντάλλαγμα στην Άιντραχτ, μαζί με χρήματα, προκειμένου να κλείσει το deal με τον Μουανί.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γερμανός δημοσιογράφος, προς το παρόν η Άιντραχτ δεν δείχνει θετική σε ένα τέτοιο deal και ζητά 100.000.000 ευρώ για να πει να το "ναι" στην παραχώρηση του Γάλλου, με την πρώτη προσφορά της Παρί να φτάνει μόλις τα 60.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως για τον Εκιτικέ ενδιαφέρον εκδήλωσε και η Γουέστ Χαμ χωρίς όμως να προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Έχασε μέσα από τα χέρια της κλεισμένο παίκτη, καταλήγει στην Αλ Αχλί

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Κέιν μετά το deal με την Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK