Παρί: Ο "διάδοχος" του Εμπαπέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πλέον περιμένει μία κλήση

Το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σημείωσε ο Ζαϊρέ Εμερί συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις. Επόμενος του στόχος η κλήση στην εθνική Γαλλίας.

Παρί: Ο "διάδοχος" του Εμπαπέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πλέον περιμένει μία κλήση
Ο Ζαϊρέ Εμερί με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν τη φετινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί, στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπρεστ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός Γάλλος μέσος έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Λουίς Ενρίκε, έχοντας πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού, με την μία καλή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη, με τον πρόεδρο της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί να τρίβει τα χέρια του και να βλέπει στο πρόσωπό του το νέο μεγάλο περιουσιακό στοίχειο της ομάδας, μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Εμερί αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην αναμέτρηση της Παρί με την Μίλαν για το Champions League, ενώ μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η πρόωρηγα ανανέωση της συνεργασίας του με τη γαλλική ομάδα καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και οι μνηστήρες για την αγορά του μόνο λίγοι δεν είναι.

Επόμενος στόχος του 17χρονου μέσου είναι η κλήση στην εθνική Γαλλίας από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, εκεί όπου βέβαια ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος καθώς στη θέση του αγωνίζονται τα δύο μεγάλα ταλέντα της Ρεάλ Μαδρίτης, Καμαβινγκά και Τσουαμενί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Οι Πολίτες έβαλαν πωλητήριο μαμούθ στον "παραγκωνισμένο" του Πεπ, ποιες οι απαιτήσεις τους

Φέλιξ: Τρέχει και δεν φτάνει όπου βλέπει Ρεάλ ο Πορτογάλος, η απογοητευτική συγκομίδη σε 9 αναμετρήσεις

Ρεάλ: Οι Μαδριλένοι πήραν το Clasico αλλά έχασαν ενδεκαδάτο παίκτη για το υπόλοιπο του 2023

News 24/7

24MEDIA NETWORK