Παρί: Ο Κελαϊφί έκλεισε κι άλλον παίκτη με εντολή Ενρίκε

Σε συμφωνία με την Μαγιόρκα για τη μεταγραφή του Κανγκ ιν Λι έχει έρθει η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λουίς Ενρίκε καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και μέρες και απομένει η λύση του συμβολαίου του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας και προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό με πιο πρόσφατη κίνηση να είναι αυτή τους Λούκας Ερναντές από την Μπάγερν.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν κλείσει και άλλον ποδοσφαιριστή καθώς φέρεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του 22χρονου Νοτιοκορεατή μεσοεπιθετικού, Κανγκ Ιν Λι..

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2025 και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο αναμένεται να κοστίσει στην Παρί περίπου 22.000.000 ευρώ

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι, μεταγραφές: Μεγάλο αστέρι των "Πολιτών" θέλει να φύγει, το σκέφτεται ο Πεπ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο έπεισε τον "Τούρκο Μέσι" και οι μπλαουγκράνα έκλεισαν ειδικό deal ελέω FFP

Ζόρζε Μέντες γιατί το έκανες αυτός; Μπερδεμένη η Ατλέτικο με τη στάση του μεγαλοατζέντη

News 24/7

24MEDIA NETWORK