Παρί: Ο Κελαϊφί "κλέβει" τον πρώτο στόχο του Ποτσετίνο

Από την διεκδίκηση του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Μανουέλ Ουγκάρτε αποσύρθηκε η Τσέλσι μετά από το γερό μπάσιμο της Παρί.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του νέου τεχνικού της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με την Παρί Σεν Ζερμέν να αρπάζει μέσα από τα χέρια των μπλε τον πρώτο στόχο του Αργεντίνου.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολογο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάνουελ Ουγκάρτε και ο λόγος δεν είναι άλλος απο την εμπλοκή της Παρί στην υπόθεση.

Η γαλλική ομάδα κατέθεσε στην Σπόρτινγκ προσφορά γύρω στα 60.000.000 ευρώ, μεγαλύτερη από αυτή της Τσέλσι, με τους Άγγλους να μην θέλουν να μπουν σε πλειστηριασμό και να πάνε για τον επόμενο στόχο, παρά το γεγονός πως είχαν με το μέρος τους τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον η ομάδα του Τοντ Μπέλι στρέφει το βλέμμα και πάλι στην περίπτωση του Μοϊσές Καϊσέδο της, για τον οποίο ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, δήλωσε πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Επίσημο! Τέλος ο Καρίμ Μπενζεμά

Μία περιουσία στοίχισε στη Ρέαλ το πρόωρο "αντίο" με Αζάρ

Αζάρ: Έφυγε από την Ρεάλ και βρέθηκε άμεσα ενδιαφερόμενος

News 24/7

24MEDIA NETWORK