Παρί: Πάει να πάρει πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα που έχουμε ξεχάσει την ύπαρξή του

Βραζιλιάνος που αναμενόταν να λάμψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά κατέληξε στην Ρωσία και τώρα είναι έτοιμος για την Παρί.

FC Barcelona's Charles Perez, bottom, cerebrates his teammate Malcom after scoring a goal during a friendly soccer match between FC Barcelona and Vissel Kobe at Noevir Stadium in Kobe, western Japan, Saturday, July 27, 2019. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Ο Μάλκομ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Τη σεζόν 18/19 η Μπαρτσελόνα έβγαλε από τα ταμεία της 41.000.000 ευρώ, πλήρωσε την Μπορντό κι έκανε δικό της τον Μάλκομ. Ο Βραζιλιάνος πλάγιος επιθετικός πήρε τη μεγάλη μεταγραφή με τεράστιες προσδοκίες, αλλά δεν βγήκε κι την επόμενη σεζόν με 40.000.000 ευρώ η Μπάρτσα τον πούλησε στην Ζενίτ.

Από τότε είναι η αλήθεια πως ξεχάσαμε ύπαρξή του έστω κι αν ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τα πάει περίφημα. Μάλιστα, για το 22/23 ο Μάλκομ με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει κάνει 23 συμμετοχές, 15 γκολ και 7 ασίστ (σ.σ. και χωρίς Ευρώπη εξαιτίας των κυρώσεων).

Οι ρωσικές επιδόσεις του Μάλκομ φαίνεται πως δεν περνούν απαρατήρητες από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι ψάχνουν παίκτη στο στιλ του Βραζιλιάνου κι επειδή δεν τους κάθεται του Τσερκί η Equipe γράφει πως η ομάδα θα κινηθεί για τον Μάλκομ με μία προσφορά που θα περιέχει δανεισμό με όψιον αγοράς το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη

Με τον Τσάμπι Αλόνσο κι αυτά που κάνει θ' ασχοληθεί κανείς;

Λίβερπουλ: Ο Φιρμίνο περιμένει τον Λουκάκου για το επόμενο βήμα του

News 24/7

24MEDIA NETWORK