Παρί: Πήγε να κάνει "γυριστή" στην Μπαρτσελόνα με παίκτη της Ρεάλ

Να αποκτήσει τον Μάρκο Ασένσιο θέλησε η Παρί από την Ρεάλ λίγο πριν κλείσει τον Χακίμ Ζίγεχ σύμφωνα με το Relevo.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ποδοσφαιριστή που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα πήγε να αποκτήσει η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο λόγος για τον Μάρκο Ασένσιο για τον οποίο, όπως αναφέρει το Relevo η Παρί έκανε επίσημη προσφορά στην Ρεάλ ώστε να τον αποκτήσει αλλά οι Μαδριλένοι έδωσαν άμεσα αρνητική απάντηση.

Το συμβόλαιο του Ισπανού με την Ρεάλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με το πιθανότερο σενάριο να τον θέλει να αποχωρεί από την ομάδα, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται πολύ κοντά στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι αλλά η Παρί επιχείρησε να "κλέψει" τις εντυπώσεις, λίγο πριν από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, το ναυάγιο στην περίπτωση του Ασένσιο φέρεται να συνδέεται άμεσα και με την περίπτωση του Ζίγεχ, του οποίου ο δανεισμός οριστικοποιήθηκε μετά το "όχι" των Μαδριλένων.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Απασφάλισαν οι Ροσονέρι για Ραφαέλ Λεάο

Ουνιόν Βερολίνου, Ίσκο: "Πολεμικό" το κλίμα, οι Γερμανοί απάντησαν στον Ισπανό

Τρομερά πράγματα με Ίσκο στην Ουνιόν Βερολίνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK