Παρηγοριά από τον "Dr. House" και τον Μπίλι Ζέιν στον Γκέκα (PHOTO)

Μια απρόσμενη παρηγοριά βρήκε ο Φάνης Γκέκας για το χαμένο πέναλτι στα πρόσωπα των Dr. House και Μπίλι Ζέιν oι οποίοι μέσω του Twitter έδειξαν να συμπάσχουν στον Έλληνα επιθετικό.

Παρηγοριά από τον "Dr. House" και τον Μπίλι Ζέιν στον Γκέκα (PHOTO)

Είναι αναμφίβολα μεγάλη η θλίψη και το βάρος όταν χάνεις ένα πέναλτι σε μια μεγάλη διοργάνωση, ειδικά όταν είσαι σε κρίσιμη φάση. Μετά την αστοχία στο πέναλτι, ο Γκέκας πρέπει να ένιωσε ίσως μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, αν όχι την πιο δύσκολη.

Αυτό δε χρειάζεται να είσαι ποδοσφαιριστής για να το καταλάβεις. Με ο,τι κι αν ασχολείσαι, όσο μπάλα κι αν ξέρεις, μπορείς να αντιληφθείς το πόσο άσχημα αισθάνεται ο παίκτης που αστοχεί. Αυτό φάνηκε και στην περίπτωση του "Dr. House", ή αλλιώς του Hugh Laurie του ηθοποιού που τον ενσαρκώνει στην ομώνυμη σειρά, που μέσω twitter έδειξε την συμπόνοια του στον Έλληνα φορ. Ή και του Μπίλι Ζέιν, του ηθοποιού που ενσάρκωνε τον ρόλο του κακού στον Τιτανικό, που είναι ελληνικής καταγωγής και είδε το ματς αλλά στεναχωρήθηκε εν τέλει. Έγραψε χαρακτηριστικά: " Τέλειο παιχνίδι. Μεγάλη προσπάθεια από την Ελλάδα για να φτάσει ως εδώ. Μπράβο! Την επόμενη φορά, θα προκριθούμε"

Παρηγοριά από τον "Dr. House" και τον Μπίλι Ζέιν στον Γκέκα (PHOTO)

Δείτε το tweet του Hugh Laurie:

Διαβάστε ακόμη

Νάβας: "Θυμήθηκα πως εκτελεί πέναλτι ο Γκέκας"

Ο Γκέκας είχε χάσει και το προηγούμενο πέναλτι (VIDEO)

Έπρεπε να ξαναεκτελεστεί το πέναλτι του Γκέκα! (PHOTO)

Ο Γκέκας και το χαμένο πέναλτι (PHOTOS)

Τα δάκρυα του Γκέκα (VIDEO)

Το μοιραίο πέναλτι του Γκέκα (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK