"Παρκάρει" στον πάγκο 90.000.000 ευρώ ο Αλέγκρι!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν θέλησε να ανοίξει όλα τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Ολυμπιακού όμως σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Ιγκουαΐν θα "ζεστάνει" ξανά τον πάγκο της Γιουβέντους.

Juventus' Gonzalo Higuain fights for the ball against Barcelona's Samuel Umtiti during a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus' Gonzalo Higuain fights for the ball against Barcelona's Samuel Umtiti during a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το βράδυ του Σαββάτου ο Μάσιμο Αλέγκρι αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και να εμπιστευτεί τον Μάριο Μάντζουκιτς στην κορυφή της επίθεσης της Γιουβέντους και δικαιώθηκε, με τους "μπιανκονέρι" να είναι εντυπωσιακοί στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο και να παίρνουν εμφατική νίκη με 6-0 στο "Allianz Stadium".

Σε εκείνο το ματς ο "Πιπίτα" έπαιξε μόλις 10 λεπτά (μπήκε στο 80' αντί του Κροάτη) και έφτασε έτσι τα 296 λεπτά αφλογιστίας και όλα δείχνουν πως αυτό το νούμερο θα αναγκάσει τον προπονητή του να τον κρατήσει δίπλα του στον πάγκο και το βράδυ της Τετάρτης (27/9).

"Παρκάρει" στον πάγκο 90.000.000 ευρώ ο Αλέγκρι!

Ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του αναφορικά με τους παίκτες που θα στελεχώσουν την επίθεση της "βέκια σινιόρα" απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα αναφέρει πως o Aργεντινός θα κάτσει ξανά στον πάγκο.

"O κύριος 90.000.000 ευρώ ξανά στον πάγκο", είναι ο τίτλος που χρησιμοποιεί η "Corriere dello Sport" στη διαδικτυακή της έκδοση ενώ η "Premium Sport HD" έχει τίτλο "Στον πάγκο εκ νέου ο Ιγκουαΐν, ο Αλέγκρι με την επίθεση του ντέρμπι".

"Παρκάρει" στον πάγκο 90.000.000 ευρώ ο Αλέγκρι!

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το παραπάνω ρεπορτάζ, τότε ο Μάντζουκιτς θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης έχοντας από πίσω τους ως στηρίγματα, από τα αριστερά προς τα δεξιά, τους Ντόουγκλας Κόστα, Πάουλο Ντιμπάλα και Χουάν Κουαδράδο.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK