Παρών ο Κατσουράνης και σκέψεις για Νίνη

Ο Κώστας Κατσουράνης προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη στην Παιανία και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Σκέψεις για Νίνη, νοκ άουτ οι Λέτο και Κουίνσι.

Παρών ο Κατσουράνης και σκέψεις για Νίνη
INTIME SPORTS

Ο Κατσουράνης ήταν κλινήρης από την περασμένη Κυριακή λόγω ίωσης αλλά την Πέμπτη πήγε στην Παιανία, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως, πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα λόγω των πολλών προπονήσεων που έχασε.

Παρών ο Κατσουράνης και σκέψεις για Νίνη

Ατομικό οι Λέτο και Κουίνσι

Οι Σεμπαστιάν Λέτο και Κουίνσι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και επομένως δεν θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, ενώ θα επιδιώξουν να ανεβάσουν στροφές προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα τρια συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ- ΑΕΚ- Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπουμσόνγκ προπονήθηκε ατομικά, ο Ρούντολφ υποβλήθησε σε θεραπεία και ο Καντέ απουσίαζε με άδεια από τον προπονητή του. Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο και τον τιμωρημένο Ζέκα.

Παρών ο Κατσουράνης και σκέψεις για Νίνη

Σκέψεις για Νίνη

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα βρίσκεται στην 11αδα, θέση διεκδικεί ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να πάρει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Σωτήρη Νίνη, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ισραήλ.Ο διεθνής άσος δείχνει σε καλή κατάσταση στα οικογενειακά διπλά, δοκιμάστηκε και με τους βασικούς και πλησιάζει η ώρα για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Διαβάστε ακόμη:

Κατσουράνης: "Θα παίξω στο Παγκρήτιο"

Stop από Μπιτσαξή στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Τσάκας: "Δευτέρα κάνουμε πρόταση"

"Θέλουμε να πετύχουμε άλλη μία περίπτωση Μπορίνι, με τον Νίνη"

Και με το Νόμο... Άραβες

News 24/7

24MEDIA NETWORK