Παρουσίασε τον Τόνι η Ρόμα
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Ρόμα (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους "32" του Europa League)ο Λούκα Τόνι στην παρουσίασή του από τους Ρωμαίους το Σάββατο.
Ο Ιταλός στράικερ αρχικά τόνισε: « Μόλις μου δόθηκε η δυνατότητα να έρθω στη Ρόμα δεν είχα καμία αμφιβολία. Δεν ήρθα μόνο για να κερδίσω συμμετοχές ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ηρθα να προσφέρω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα».
Εν συνεχεία συμπλήρωσε: « Στην απόφαση μου μέτρησε πολύ ότι αρκετοί παίκτες που με ήθελαν στην ομάδα. Ενιωσα αγάπη από την πρώτη στιγμή, ειδικά από τους Περότα, Ντε Ρόσι και Τότι. Το περιβάλλον της Ρόμα είναι φανταστικό».
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται: « Εχω να παίξω βέβαια από τον Νοέμβριο. Είχα προβλήματα με τον προπονητή μου στην Μπάγερν αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Εχω προπονήσεις στα πόδια αλλά άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας».