ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσιάστηκαν οι Κοντρέρας και Μασάδο

Εμφανώς χαρούμενος από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας κατά την επίσημη παρουσίαση του από τους "ερυθρόλευκους".

Παρουσιάστηκαν οι Κοντρέρας και Μασάδο

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν για ακόμη μια φορά για τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό, οι Μασάδο και Κοντρέρας.

Ο Χιλιανός αμυντικός υποστήριξε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Γνωρίζω ότι είναι τεράστια ευθύνη και ξέρω καλά ότι οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές ακόμη γνωρίζω ότι η ευθύνη είναι μεγάλη για εμένα από τη στιγμή που ο ένας έφυγε και ο Αβραάμ έχει τραυματιστεί. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τους αντικαταστήσω αλλά θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα», ήταν τα λόγια του Κοντρέρας.

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, είπε « Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρκετά να το αποφασίσω να γυρίσω γιατί ήμουν στην πατρίδα μου για επτά μήνες και μάλιστα αγωνιζόμουν στη μεγαλύτερη ομάδα της Χιλής. Όμως από τη στιγμή που μου έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα το θεώρησα τιμή μου να επιστρέψω στη χώρα που είχα κάποια από τα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά χρόνια».

Ο Πάουλο Μασάδο υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που είναι παλιός μου φίλος και που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, είπε: «Το αποφάσισα γιατί ήξερα ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται καιρό για εμένα και ήξερα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με συμμετοχές στο Champions League».

Για τις συστάσεις που πήρε από τον Μιραλάς, παραδέχτηκε: «Είναι αλήθεια ότι μιλούσα με τον Μιραλάς αρκετό καιρό πιο πριν αφού τον γνωρίζω καλά και είμαστε φίλοι και μου είχε πει ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και θα είμαι καλά σε αυτή την ομάδα και ήταν ένας από τους λόγους που είπα το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού».

Για τη θέση που προτιμά, σημείωσε: «Είμαι κεντρικός μέσος και εκεί μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Θα προσπαθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να κάνω τη δουλειά μου».

Δηλώσεις έκανε και ο Β’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του: «Καλωσορίζω τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Να είναι καλορίζικοι και υγιείς. Ήρθαν στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Τους γνωρίζω και τους δύο από παλιά. Είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να ξέρουν ότι τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο τους ενδιαφέρει αρχικά η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού. Και κατά δεύτερον να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να συνδέσουν το όνομά τους με το 40ο πρωτάθλημα της ομάδας, καθώς είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα το κατακτήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK