Παρουσίασε Λούκας Σίλβα η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε και επίσημα το νέο της αστέρι που ακούει στο όνομα, Λούκας Σίλβα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιό με τους "μερένγκες" και επέλεξε τον αριθμό "16" για την φανέλα του.

Παρουσίασε Λούκας Σίλβα η Ρεάλ

Ο Λούκας Σίλβα είναι και επίσημα πλέον το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μέσος, παρουσιάστηκε από τους "μερένγκες" το μεσημέρι της Δευτέρας (26/1), παρουσία του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος δήλωσε:

"Σήμερα καλωσορίζουμε τον καινούργιο παίκτη της Ρεάλ. Σήμερα τα όνειρα που είχε μικρός πραγματοποιούνται. Σήμερα έφτασε στη Μαδρίτη ένας από τους καλύτερους μέσους της Βραζιλίας".

Παρουσίασε Λούκας Σίλβα η Ρεάλ

Ο Λούκας, αφού τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ρεάλ που θα τον κρατήσει στη Μαδρίτη μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ενώ διάλεξε τη φανέλα με τον αριθμό "16".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιείται το όνειρό μου. Είμαι έτοιμος να φορέσω και να τιμήσω τη φανέλα της Ρεάλ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου", τα λόγια του Βραζιλιάνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK