Παρουσιάστηκε ο Μανουέλ Κεοσεϊγιάν

Η συνεργασία του Ακράτητου με τον Μανουέλ Κεοσεϊγιάν πήρε την Πέμπτη επίσημη διάσταση.

Παρουσιάστηκε ο Μανουέλ Κεοσεϊγιάν
Η συνεργασία του Ακράτητου με τον Μανουέλ Κεοσεϊγιάν πήρε την Πέμπτη επίσημη διάσταση. Ο νέος τεχνικός των πράσινων, Ουρουγουανός στην καταγωγή, παρουσιάστηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε υπογράμμισε: " Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ακράτητος. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα, η οποία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για μένα είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου και πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω ".

Την πλευρά της διοίκησης εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Χρήστος Δάρας: " Με τον συγκεκριμένο προπονητή πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Πιστεύω ότι ο κ.Κεοσεϊγιάν θα μας βοηθήσει " το σχόλιό του.

Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του Ακράτητου ως συνεργάτης του Κεοσεϊγιάν. Θα είναι άλλωστε αυτός που θα αναλάβει να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Καλλιθέα. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ζουέλα και Κάππος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βανόλι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK