Παρουσιάζεται ο Μπουμπένκο

Η πολυπόθητη πλέον επιστροφή του Γιόζεφ Μπουμπένκο είναι πλέον γεγονός. Ο Σλοβάκος τεχνικός του Πανιωνίου θα παρουσιαστεί επίσημα από την διοίκηση της ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00, στο "Μέμπερς Κλάμπ" του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Παρουσιάζεται ο Μπουμπένκο

Η πολυπόθητη πλέον επιστροφή του Γιόζεφ Μπουμπένκο είναι πλέον γεγονός. Ο Σλοβάκος τεχνικός του Πανιωνίου θα παρουσιαστεί επίσημα από την διοίκηση της ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00, στο "Μέμπερς Κλάμπ" του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Μια παρουσίαση η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε λόγω ενός προβλήματος υγείας του Μπουμπένκο που τον κράτησε στην πατρίδα του, ενώ δεν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Στο μεταξύ η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ακράτητο την Κυριακή στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: " Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της που θα βρεθούν την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων για τον αγώνα ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ότι θα τοποθετηθούν στη Θύρα 3 του γηπέδου. Οι φίλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το εκδοτήριο που θα βρίσκεται έξω από τη Θύρα 3.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση και η προσέλευση των φιλάθλων θα γίνει μεμονωμένα. Η ΠΑΕ Πανιώνιος κάνει έκκληση στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη μας ομάδα σε φίλαθλα πλαίσια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK