"Πάρτι" στα social media με το δράμα του Γκουαρδιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βίωσε την πιο μαύρη βραδιά του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και το Twitter δεν του χαρίστηκε! Δείτε να του κάνουν πλάκα... Ρανιέρι, Κλοπ, Χαρτ και πολλοί ακόμη!

"Πάρτι" στα social media με το δράμα του Γκουαρδιόλα!

Μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Τσέλσι στο ντέρμπι κορυφής της περασμένης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε να αντιδράσει απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ και να πάρει το τρίποντο που θα την διατηρούσε σε τροχιά κορυφής.

"Πάρτι" στα social media με το δράμα του Γκουαρδιόλα!

Φευ... Η ομάδα που έλαμψε το απόγευμα του Σαββάτου ήταν αυτή του Κλάουντιο Ρανιέρι που "πείσμωσε" μετά τα πέντε γκολ που δέχτηκε στην Πόρτο στο φινάλε των ομίλων του Champions League και "ξέσπασε" πάνω στην Σίτι, νικώντας την με 4-2 και βλέποντας τον Τζέιμι Βάρντι να πετυχαίνει το πρώτο χατ-τρικ στην Premier League!

Ποιός ήταν ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς από πλευράς προσώπων; Μα φυσικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς είδε για τρίτη μόλις φορά στην προπονητική του καριέρα, δική του ομάδα να δέχεται 4 γκολ σε αγώνα πρωταθήματος (πριν από την Λέστερ είχαν προηγηθεί η Ατλέτικο το 2009 και η Βόλφσμπουργκ το 2015) ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία ομάδα του Γκουαρδιόλα δέχτηκε 3+ γκολ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος...

"Πάρτι" στα social media με το δράμα του Γκουαρδιόλα!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο Καταλανός τεχνικός δεν γλίτωσε στο φινάλε του αγώνα από τους χρήστες των "social media", που έστησαν ένα τρελό πάρτι με αφορμή το νέο άσχημο αποτέλεσμα της Σίτι στο πρωτάθλημα. Δείτε μερικά από τα πλέον χιουμοριστικά tweets με στόχο τον Πεπ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK