"Πάρτι" στο Twitter με την γκάφα ολκής του Ντοναρούμα!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα υπέπεσε στο πιο παιδαριώδες σφάλμα της μέχρι τώρα καριέρας του που οδήγησε σε γκολ εις βάρος της Μίλαν και έδωσε τροφή για σχόλια στα social media!

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma stands during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 17, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma stands during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 17, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αποτελεί το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Μίλαν και κατά πολλούς είναι ο γκολκίπερ πάνω στο οποίο θα πρέπει να "χτίσουν" την ομάδα τους οι "ροσονέρι" τα επόμενα 20 χρόνια ωστόσο ακόμα και ένας κίπερ της κλάσης του "Τζίτζο" μπορεί να υποπέσει σε γκάφα.

Αυτό το διαπίστωσαν όλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πεσκάρα με την Μίλαν για την 30η αγωνιστική της Serie A, με τον 18χρονο πορτιέρε να δέχεται ένα γκολ που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την κλάση του: ο Παλέτα γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω όταν δέχτηκε πίεση από παίκτη της Πεσκάρα και ο Ντοναρούμα προσπάθησε να τη σταματήσει, όμως αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα.

Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει κεφάλι στο σκορ η Πεσκάρα μόλις στο 12ο λεπτό, με αρκετούς να μη χάνουν την ευκαιρία είτε να ασκήσουν κριτική είτε ακόμα να ειρωνευτούν τον νεαρό τερματοφύλακα. Αρκετοί εστίασαν στην αδυναμία του με τη μπάλα στα πόδια και πως χρειάζεται να φάει αρκετά... ψωμιά για να φτάσει στον Μπουφόν ενώ υπήρχαν και εκείνοι που το έριξαν στην... πλάκα.

"Η αξία του Ντοναρούμα έπεσε αυτή τη στιγμή 10.000.000 ευρώ πιο κάτω", ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο στο Twitter, με έναν άλλον χρήστη να γράφει: "Ο Ντοναρούμα θα μπορούσε να κάνει λάθος που θα διέγραφε όλη την ανθρωπότητα και εμείς θα του είμαστε ακόμα υπόχρεοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK