Παρτιζάν - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (VIDEO)

Ο Πάμπλο Μάσα έχασε τρομερή ευκαιρία στο 89ο λεπτό κι ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να σημειώσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με την Παρτιζάν.

Παρτιζάν - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (VIDEO)

Το live της αναμέτρησης

Εικόνα αγώνα:

Η ομάδα της Τρίπολης επισκέφτηκε την περιοχή της Παρτιζάν μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Μπαράλες σέντραρε και ο Μπακασέτας πλάσαρε άουτ. Οι Σέρβοι ανέλαβαν αμέσως τα ηνία στο ματς και βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση, έχοντας 2 καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο. Το σουτ του Μαρίνκοβιτς που έδιωξε ο Θεοδωρόπουλος στο 2’ και την ωραία ενέργεια του Νίνκοβιτς στο 8’ όπου και πάλι ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν σε ετοιμότητα.

Γενικότερα, η Παρτιζάν ήταν αυτή που είχε την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της στο πρώτο μέρος χωρίς πάντως να απειλεί ιδιαίτερα την άμυνα του Αστέρα, η οποία έκοβε τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Οι Σέρβοι μπήκαν φορτσάτοι στο 2ο μέρος και στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 47’, ο Νίνκοβιτς από πολύ κοντά, και με τον Θεοδωρόπουλο εξουδετερωμένο, πλάσαρε στο αριστερό δοκάρι της εστίας ενώ ο ίδιος παίκτης στο 49ο λεπτό σούταρε και ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε. Αυτή ήταν η 11η τελική προσπάθεια των γηπεδούχων ενώ την ίδια ώρα ο Αστέρας είχε 4.

Η Παρτιζάν συνέχισε να κυριαρχεί και να απειλεί τον Αστέρα, ο οποίος δεν είχε καλή αμυντική λειτουργία. Οι Σέρβοι με αιχμή τον Σκούλετιτς έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη! Στο 68' ο επιθετικός των γηπεδούχων ξεκίνησε μια κούρσα, πέρασε τον Σανκαρέ αλλά πλάσαρε άουτ ενώ λίγο αργότερα, στο 71’, ο Σκούλετιτς μπήκε από αριστερά, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Αστέρας από το 75’ και έπειτα προσπάθησε και κατάφερε να «χτυπήσει» στην κόντρα. Σε εκείνο το λεπτό, βγήκε από αριστερά με τον Τσοκάνη, ο οποίος όμως δεν έκανε σωστό γύρισμα για τον Μπαράλες που ήταν μόνος του στη μικρή περιοχή. Επίσης οι Αρκάδες απείλησαν από στημένη φάση και συγκεκριμένα από φάουλ που εκτέλεσε ο Νίκο στο 76’. Η μπάλα πήγε στην καρδιά της περιοχής όμως ο Μπαράλες τελείωσε άσχημα τη φάση με το κεφάλι. Η ομάδα του Βεργέτη, μάλιστα, θα μπορούσε να κλείσει με νίκη αυτή την πανέμορφη φετινή διαδρομή στο Europa League.

Στο 89’ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μάσα ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή και αριστερά, πήρε από τον Μπαντιμπανγκά, σούταρε, όμως ο Λούκατς άπλωσε το πόδι του και έσωσε την εστία του! Το τελικό 0-0 έδωσε ακόμα έναν βαθμό στον Αστέρα που στάθηκε εξαιρετικά στο φετινό Europa League.

Οι συνθέσεις

Παρτιζάν (Νίκολιτς): Λούκατς, Πέτροβιτς, Μ. Ίλιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόβ, Γκρμπιτς (74' Σ. Ίλιτς), Μάρκοβιτς, Ντρίντσιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Νίνκοβιτς (81' Λούκα), Σκούλετιτς (89' Κόιτς).

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Μπακασέτας (72' Μπαντιμπανγκά), Τιέ Μπι (75' Μάσα), Τσοκάνης, Γιαννιώτας (63' Φερνάντες), Μπαράλες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK