Παρτιζάν: "Φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα πήραν εισιτήρια και θα είναι μαζί με Ολυμπιακούς"

Λίγες ώρες πριν την αποψινή σέντρα η πρωταθλήτρια Σερβίας εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας πως δεν τηρήθηκε η απόφαση για τη μη μετακίνηση οπαδών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα αφήσει φίλους του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα να μπουν στο γήπεδο!

Παρτιζάν: "Φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα πήραν εισιτήρια και θα είναι μαζί με Ολυμπιακούς"

Το ματς υψηλής επικινδυνότητας, μεταξύ Παρτιζαν - Ολυμπιακού ... ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα. Αρχικά με τις φωτογραφίες των οργανωμένων οπαδών της Παρτιζάν, που έδειχναν αντίστοιχους φίλους του ΠΑΟΚ να ταξιδέυουν στο Βελιγραδι για να βρεθούν στο πλευρό τους (αδερφοποιημένοι γαρ).

Για να ακολουθήσει ανακοίνωση απο την Παρτζάν, σύμφωνα με την οποία παρά τη συμφωνία για μη μετακίνηση οπαδών, αρκετοί "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στο Βελιγράδοι, ενώ φίλοι του Ερυθρού Αστέρα προμηθεύονται εισιτήρια για το αποψινό ματς!

Η ανακοίνωση της Παρτιζάν:

"Η διοίκηση της Παρτιζάν ενημερώνει το κοινό ότι έχει λάβει γνώση πως, παρά τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τη μη μετακίνηση οπαδών στα παιχνίδια σε Βελιγράδι και Αθήνα, ένας αριθμός οπαδών του Ολυμπιακού είναι παρόντες στο Βελιγράδι.

Επίσης, υπάρχει η πληροφορία πως αρκετοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έχουν πάρει εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα και προτίθενται να είναι δίπλα σε εκείνους του Ολυμπιακού, παρά τις κοινές επίσημες θέσεις που έχουν πάρει οι δύο σύλλογοι, αλλά και η UEFA προειδοποιώντας με τιμωρία.

Η Παρτιζάν ενημερώνει το κοινό ότι δεν θα επιτρέψει στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα να μπουν στο γήπεδο. Η απόφαση αυτή έγινε με μοναδικό γνώμονα να μη γίνουν επεισόδια στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Παρτιζάν έχουν αγοράσει εισιτήρια σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ακόμη και σε αυτή που συνήθως παραχωρείται σε οπαδούς των φιλοξενούμενων, τηρώντας τη συμφωνία με την UEFA για απαγόρευση παρουσίας οπαδών και των δύο ομάδων στους δύο αγώνες.

Η Παρτιζάν θα αποζημιώσει τους φιλάθλους στους οποίους δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο που έχουν αγοράσει εισιτήριο, τηρώντας την παραπάνω απόφαση.

Επισημαίνουμε ότι το μοναδικό κίνητρο για την απόφασή μας αυτή είναι η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων στον αγώνα, προκειμένου να είναι ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ομαλές και αμιγώς αθλητικές συνθήκες.

Είμαστε βέβαιοι πως οι αρχές στη Σερβία θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα στη διάθεσή τους για να εφαρμόσουν την απόφαση της διοίκησής μας, που βασίζεται στη σύσταση της UEFA και τη συμφωνία των δύο συλλόγων".

24MEDIA NETWORK