ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 1-0 (VIDEOS)

Χάρη στο γκολ του Νοέ Ακόστα ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Πλατανιά και διατήρησε ακμαίες τις ελπίδες για είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Τρομερή ευκαιρία από την ομάδα των Χανίων στο 93'.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 1-0 (VIDEOS)

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έκανε το λάθος να μπερδέψει τον Πλατανιά προτού γνωριστεί με τους νέους παίκτες του και βασίστηκε στη δουλειά του προκατόχου του. Εκείνο που έφερε ήταν η πρόσληψή του ήταν μεγαλύτερο κίνητρο και καλύτερη ψυχολογία. '

Τα δύο αυτά στοιχεία ωστόσο δεν έφταναν στην κρητική ομάδα έτσι ώστε ν' ανοίξει το σκορ και ν' αποκτήσει αβαντάζ έναντι ενός αναιμικού ΠΑΣ, από τον οποίο έλειπε η ποιότητα του Τσάβες, και αυτό της κόστισε στην ήττα στους Ζωσιμάδες. Οι Γιαννιώτες βελτιώθηκαν εντυπωσιακά με την επιστροφή για το δεύτερο και μετά την απίστευτη ευκαιρία του Τζημόπουλου που στο 51' σούταρε άουτ σε κενό τέρμα, προηγήθηκαν με γκολ του Ακόστα στο 53'.

Αφού ο ΠΑΣ δεν έφτασε στο 2-0 στο 60' με την κεφαλιά του Γιάκου στο δοκάρι, θέλησε να κάνει διαχείριση του αποτελέσματος. Ο Παράσχος επενέβη από τον πάγκο με Γκαβιλάν και Γουνδουλάκη ψάχνοντας δημιουργία, αλλά οι γηπεδούχοι ήξεραν πώς να προστατευτούν άσχετα με το αν ο Μιχαήλ αντικαταστάθηκε αναγκαστικά.

Όσο μάλιστα περνούσε ο χρόνος τόσο οι Χανιώτες απογοητεύονταν, με αποτέλεσμα ούτε η είσοδος του Μιλούνοβιτς να βοηθήσει δραστικά. Το σουτ του Γκαβιλάν στο 84' πέρασε άουτ, αλλά η πραγματικά σπουδαία ευκαιρία του Πλατανιά χάθηκε δεύτερα πριν από τη λήξη, όταν ο Στρούνα έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Γουνδουλάκη.

MVP

Ο Νοέ Ακόστα δεν πέτυχε μονάχα το γκολ που έκρινε το ματς. Ήταν ακούραστος, λειτούργησε αποτελεσματικά στα δύο κομμάτια του γηπέδου και αποτέλεσε τον παίκτη που είχε ανάγκη ο Πετράκης σ' ένα παιχνίδι που απαιτούσε τρεξίματα, δύναμη και κυρίως εξυπνάδα.

Αδύναμος κρίκος

Ο Νταβίντ Τόρες έμεινε στο γήπεδο 90 λεπτά για να υπάρχει σημείο αναφοράς στην αντίπαλη περιοχή, ουδέποτε όμως έκανε αισθητή την παρουσία του. Διακρίθηκε μονάχα στις εναέριες μονομαχίες.

Σχόλιο

Η διάθεση του ΠΑΣ στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου έκανε τη διαφορά. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Πετράκη πρόλαβε να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες και να σκοράρει με τον Ακόστα παίρνοντας μια νίκη που τον κρατά σε τροχιά πεντάδας. Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απογοητεύτηκε μετά το 1-0 και άργησε να ξαναμπεί στο ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι απείλησε στο 93', αποτυγχάνοντας να πάρει βαθμό στα Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (63' Σκόνδρας), Ναδάλες, Τσουκαλάς, Ακόστα, Χαρίσης, Κοροβέσης (79' Ντάσιος), Μανιάς (57' Γιάκος), Ίλιτς

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί (59' Γκαβιλάν), Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Μενδρινός (77' Μιλούνοβιτς), Αποστολόπουλος Τόρες, Γιακουμάκης (66' Γουνδουλάκης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK