Πατέρας και γιος Ελάνγκα υπήρξαν συμπαίκτες του Ζλάταν με διαφορά 22 χρόνων

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κλήθηκε στην εθνική Σουηδίας μαζί με τον Άντονι Ελάνγκα, με τον 40χρονο Σουηδό επιθετικό να είναι συμπαίκτης και με τον πατέρα του στη Μάλμε πριν από 22 χρόνια.

Πατέρας και γιος Ελάνγκα υπήρξαν συμπαίκτες του Ζλάταν με διαφορά 22 χρόνων

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, παίζοντας σε επίπεδο ανδρών από το 1999. Ο 40χρονος Σουηδός επιθετικός έχει "προλάβει" να αντιμετωπίσει αλλά και να συνεργαστεί μεταξύ άλλων με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, διαφορετικών γενεών.

Αυτό επιβεβαιώθηκε μέσω της κλήσης του στην εθνική Σουηδίας για τα playoffs της ευρωπαϊκής ζώνης για τα τελικά του Μουντιάλ. Μαζί με τον επιθετικό της Μίλαν, ο Γιάνε Άντερσον κάλεσε και τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Ελάνγκα.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα, όμως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Πατέρας του νεαρού μεσοεπιθετικού των κόκκινων διαβόλων είναι ο Ζοζέφ Ελάνγκα, ο οποίος αγωνίστηκε και στη χώρα μας για δύο χρόνια με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος ήταν διεθνής με το Καμερούν και αγωνιζόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK